M. Kraljevića 14, Sisak, HR 098/472-824

Izrada web stranica

Na pravom ste mjestu ukoliko tražite uslugu izrade web stranice, hostinga, te optimizacije web stranice za tražilice (SEO) kako bi vas klijenti ili vaši korisnici lako pronašli na Google-u, bing-u i ostalim popularnim tražilicama.

Mi u BIT centru smo se specijalizirali za profesionalnu izradu web stranica u različitim područjima djelatnosti. Imamo višegodišnje iskustvo i desetke zadovoljnih korisnika u području izrade web stranica za lokalnu i regionalnu samoupravu, udruge građana, te svakako što bi voljeli naglasiti, u području izrade web stranica za različite projekte financirane sredstvima EU fondova.

Uz to što vam nudimo siguran, brz i pouzdan hosting, kao i stručnu i profesionalnu uslugu izrade web stranica, ono što posebno smatramo našom prednošću je iskustvo jer vas naši stručnjaci savjetuju što i kako na stranici prikazati i objaviti, što ste eventualno dužni prema određenim zakonskim odredbama, te kako organizirati sadržaj kako bi bio razuman i pregledan za vaše korisnike ili klijente.

Web stranice koje vam izradimo će biti responzivne, a to znači da će se prilagoditi veličini ekrana na kojem se prikazuju. Oko 70% korisnika danas internet pregledava putem pametnih telefona ili tableta što znači da vaša stranica obavezno mora biti podešena prikazu na tim uređajima.

Istovremeno sa izradom web stranice, kreirat ćemo vam i stranicu na društvenim mrežama (Facebook, Google +, Instagram i sl.), te osmisliti i kampanju za oglašavanje na tražilicama ili društvenim mrežama. Naravno, ukoliko su to potrebe vašeg poslovanja. No, i bez oglašavanja koje morate platiti naši stručnjaci izradit će vam web stranicu koja je optimizirana za tražilice, te će samim time zauzimati visoko mjesto u organic rezultatima pretraživanja.

Prilikom dogovora oko izrade web stranice naši stručnjaci će s vama razgovarati na razumljivom jeziku, dakle neće vas bombardirati tehničkim izrazima, koje vi niti ne morate znati, i nastojat ćemo da vam nakon razgovora ne ostanu upitnici nad glavom.

Naša glavna referenca su brojni zadovoljni korisnici, a naša glavna reklama je kvaliteta, profesionalnost i pouzdanost. Preko 90% naših novih klijenata javilo nam se na preporuku. Dakle, netko od postojećih korisnika nas je preporučio. To je svakako ono što posebno cijenimo, ali i što vama kao eventualnom budućem klijentu jamči da smo stručni, profesionalni i odgovorni.

Na kraju bi još svakako izdvojili naše cijene izrade web stranica koje su prilagođene hrvatskim prilikama i koje su vrlo „rastezljive“. Kompletan projekt ćemo prilagoditi vašim potrebama tako da vas zadovolji i što se tiče kvalitete, ali i cijene.
 

* Autorska prava

Nužno je razlikovati autorsko pravo na sadržaj web stranice od autorskog prava na onim elementima koji se odnose na samu kreaciju web stranice i koji su djelo web dizajnera.

Vlasnik web stranice obvezan je objavljivati materijale na koje ima autorsko pravo, dakle tekstove, dokumente i fotografije kojih je sam autor ili vlasnik. Ako vlasnik web stranice na nju stavlja sadržaj na koji nema autorsko pravo, već ono pripada web dizajneru ili nekoj trećoj osobi, potrebna mu je dozvola te osobe da bi ga mogao koristiti, mijenjati i staviti na svoju web stranicu. Ukoliko to ne učini, dolazi do povrede autorskog prava. Web dizajner zadržava autorsko pravo na onim dijelovima web stranice koji su isključivo njegova kreacija, ako ugovorom nije drugačije određeno.
BIT centar ne snosi odgovornost za sadržaje na web stranici koje je objavio vlasnik ili koje je dobio od vlasnika kao materijal za objavu, ukoliko vlasnik web stranice na iste nema autorsko pravo. BIT centar je upoznao svakog klijenta, vlasnika web stranice, s ovime.