M. Kraljevića 14, Sisak, HR 098/472-824
 

Tko smo mi?

Ekipa IT profesionalaca koja se u proteklih 16 godina hvatala u koštac s vrlo izazovnim projektima nekada i s onima od kojih su drugi odustajali. Nastojimo biti inovativni i upogoniti tehnologiju da vam služi i pomaže.

Naša misija

U svakom slučaju želimo ponuditi najoptimalnije rješenje prema stvarnim potrebama klijenta. Čovjek i njegov posao su nam na prvom mjestu, a zadovoljstvo isporučenom uslugom mora biti obostrano.

Vizija

Pričati razumljivim jezikom o nerazumljivim stvarima. Nastojati približiti informacijsko društvo i njegove benefite običnom čovjeku i njegovom "običnom" businessu. 

Ukratko o nama

BIT centar, obrt za računalno programiranje osnovan je u travnju 2019. godine. Osnivač obrta i glavni developer je Ninoslav Korasić koji je preko 16 godina radio na brojnim IT projektima, a zadnjih 11 godina i kao direktor uspješne informatičke tvrtke specijalizirane za izradu web stranica.

Imamo ekipu stručnih suradnika i partnerskih tvrtki s kojima uspješno surađujemo dugi niz godina i s kojima smo implementirali vrlo kompleksna IT rješenja. Od implementacije ERP-a u proizvodnim tvrtkama, web shopova, različitih internet aplikacija, baza podataka, aplikacija za analitiku poslovanja, POS blagajni, CMS rješenja, grafičkih rješenja, implementacije ISO 9001 sustava upravljanja kvalitetom, industrijskog dizajna itd..

BIT centar, obrt za računalno programiranje objedinio je sva znanja i isustva stečena kroz godine rada na izazovnim projektima i ista vam sada nudimo kako bi vi unaprijedili svoje poslovanje i olakšali si neke poslovne procese. Obratite nam se, sigurni smo da imamo rješenje za vas